fredag 20. april 2012

Babyteppe

Etter å ha pådratt meg tidenes lungebetennelse i Barcelona i påsken, har formen vært og er fremdeles ganske dårlig.. dessverre ikke så dårlig at jeg bare kan sove hele tiden, men derimot så dårlig at jeg ikke har kunnet gjøre noe av det "vanlige - dvs jobbe, trene og ha et sosialt liv. Det positive er at jeg har fått gjort ferdig en ganske stor UFO, nemlig dette babyteppet.
Dette er mitt 2. babyteppe. Det første heklet jeg i Drops Muskatt i tradisjonelt bestemormønster for noen år siden (før bloggen). Jeg startet friskt opp med å lage eget mønster, sterkt inspirert av Tanja. Fordi det så ut som om hun heklet med nokså tynt garn, så har jeg brukt Gjesdal Bomull Sport og når nr. 3, selv om dette garnet egentlig kan brukes opp til 4,5 og er anbefalt 3,5-4. I alle fall kom jeg frem til at jeg måtte ha 80 ruter, og hadde fullført ca 40 da entusiasmen gav seg.
Jeg traff den vordende mor rett før påske, som i grunnen minnet meg på at terminen var 8. mai, ikke 18. som jeg hadde trodd.. Nå er teppet i vaskemaskinen for å fjerne evt onde basilusker, så nå kan lillemann bare komme.





1 kommentar:

  1. Holy moly, så flink du er! God helg og god natt til deg. <3

    SvarSlett