Mexicansk gryte - my way!
Jeg forstår ikke de som synes at det er greit å betale nesten 40kr for en Toropose når du like gjerne kan lage din egen - 100 ganger bedre og ikke minst sunnere!
Jeg lager alltid en hel gryte full - nå i helgen ble det 11 liter gryte som nå er frosset ned i passende porsjoner til "hurtigmiddag" de dagene man ikke orker/har tid til å lage noe eller en av oss jobber overtid. Jeg lager på slump og tager det jeg haver, men putter alltid oppi:
Kjøtt - bruker helst grytekjøtt(storfe), men man kan fint bruke svinekjøtt også eller kjøttdeig.
Løk
Paprika
Masse hvitløk
Chilli
Mais
Bønner (jeg bruker som regel svarte og røde)
Hermetiserte tomater
Salt
Pepper
Litt sukker for å runde av tomatsmaken
Spiskummin
Koriander
Limejuice
1 flaske øl
Har man rester av salsa på glass, en bit stangselleri, gulrøtter eller noen andre grønsaker som begynner å bli dårlige kan man fint slenge de oppi også. MÅ serveres med limebåter og rømme, vi pleier å variere tilbehøret: salat, ris, guaccamole, nachochips eller ostequesedillas, og iskaldt øl hvis det er helg eller man fortjener det.
Dessert: Cantaloupemelom. Masse C- og E-vitaminer!
Jeg er helt enig med deg, hjemmelaget mat er alltid best. Jeg lager hjemmelaget tomatsuppe som er så mye bedre enn pose.
SvarSlettFlott kjole du har kjøpt deg også og grattis med nytt treningstøy