mandag 20. februar 2012

Bursdagsgave til en venninne

Jeg har et mål om å prøve å gi bort mest mulig hjemmelaget i 2012, i alle fall der det er mulig og mottakeren potensielt blir glad. Jeg har allerede brutt "regelen" ved å kjøpe flybilletter til min mor i 55-årsgave, men jeg kan ikke hekle henne til Kreta tror jeg..


Denne luen har jeg heklet fort sammen i dag til en venninne - i kveld blir det kakespising og kanskje et glass vin?

Siden jeg ikke hadde veldig mye tid til rådighet var det litt begrenset hva jeg kunne lage. Lua er heklet i Extra fine merino fra Pickles (nål nr.4), i fargene smørblomst, petroleum og kitt -og den er laget for å matche den nye kåpen hennes. Dette er absolutt en nytt favorittgarn! Det deler seg fort, men det supermykt og utrolig varmt og deilig å ha på. Har nemlig heklet en lue til meg selv også, som ikke har havnet her på bloggen enda. 

Klar for mottakeren!

Nå bærer det avsted til Drammen for å legge siste hånden på verket - jeg har nemlig tattovert øyenbryn og i dag skal jeg på den siste timen for å fylle på farge. Foreløpig er jeg SÅ fornøyd, det er kjempedeilig å slippe å bekymre seg for at fargen forsvinner hvis jeg har på lue eller gir noen en klem - ikke minst gleder jeg meg til sommeren når jeg kan bade å styre i vei uten å bli "brynløs".


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar